Більше не смажу хліб в яйці: викладаю на деко, поливаю сумішшю і запікаю

Класичний хліб в яйці, напевно, любить кожен. Але іноді цей варіант подачі набридає. Тому найкращою альтернативою може бути тільки зміна презентації старої доброї закуски. Якщо вам цікаво, як приготувати хліб у яйці по-новому, тоді читайте далі. Ділюся цікавим рецептом.

Інгредієнти для усіма улюбленої закуски

Для приготування хліба в яйці вам знадобиться:

  • хліб скибочками;
  • 4 яйця;
  • 150 мілілітрів білого йогурту;
  • 100 мілілітрів оливкової олії;
  • 100 грам сиру;
  • сіль за смаком.

Як виглядає оновлений процес приготування хліба в яйці

Беремо яйця і йогурт (йогурт можна замінити жирної сметанною), додаємо оливкову олію, солимо.

Всі інгредієнти ретельно перемішуємо.

Сир натираємо на дрібній тертці і відставляємо в сторону. Хліб нарізаємо скибочками.

Беремо жароустойчивую скляну форму, викладаємо скибочки хліба.

“Я тебе врятую!”. Спроба дівчини допомогти білку закінчилася несподівано: відео
Щеня побіг за кицькою й заблукав: він прийшов в поліцію за допомогою
Хлопець купив собі новий диван, який не сподобався його вихованцеві: фото

Все заливаємо приготовленої яєчної сумішшю.

Зверху посипаємо сиром.

Таку закуску можна подавати на вечерю або в якості перекусу. Виходить відмінна ситна закуска.

Відправте в духовку і запечіть. Подавайте хліб в яйцях у вигляді експрес-запіканки в гарячому вигляді. Приємного апетиту!

Зберігайте рецепт собі в закладки або запишіть у блокнот, щоб не втратити варіант приготування усіма улюбленої закуски. Сподіваюся, вам сподобався рецепт.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code