Класичний хліб в яйці, напевно, любить кожен. Але іноді цей варіант подачі набридає. Тому найкращою альтернативою може бути тільки зміна презентації старої доброї закуски. Якщо вам цікаво, як приготувати хліб у яйці по-новому, тоді читайте далі. Ділюся цікавим рецептом.
Інгредієнти для усіма улюбленої закуски
Для приготування хліба в яйці вам знадобиться:
- хліб скибочками;
- 4 яйця;
- 150 мілілітрів білого йогурту;
- 100 мілілітрів оливкової олії;
- 100 грам сиру;
- сіль за смаком.
Як виглядає оновлений процес приготування хліба в яйці
Беремо яйця і йогурт (йогурт можна замінити жирної сметанною), додаємо оливкову олію, солимо.
Всі інгредієнти ретельно перемішуємо.
Сир натираємо на дрібній тертці і відставляємо в сторону. Хліб нарізаємо скибочками.
Беремо жароустойчивую скляну форму, викладаємо скибочки хліба.
Все заливаємо приготовленої яєчної сумішшю.
Зверху посипаємо сиром.
Таку закуску можна подавати на вечерю або в якості перекусу. Виходить відмінна ситна закуска.
Відправте в духовку і запечіть. Подавайте хліб в яйцях у вигляді експрес-запіканки в гарячому вигляді. Приємного апетиту!
Зберігайте рецепт собі в закладки або запишіть у блокнот, щоб не втратити варіант приготування усіма улюбленої закуски. Сподіваюся, вам сподобався рецепт.