Більше не смажу картоплю: рецепт королівського гарніру, який подобається всім

Я більше не смажу картоплю. Цей гарнір в сто разів краще. Пропоную вашій увазі фантастично смачну картоплю, яке я дуже часто готую! Все, що потрібно, – це картопля, вершки і масло. Виходить дуже смачне блюдо. Незважаючи на те що ця страва є гарніром, його я у своїй родині використовую як основне блюдо. Спробуйте і ви приготувати цей королівський гарнір, від якого я без розуму.

Що потрібно для готування?

Для приготування страви потрібно:

  • 5 столових ложок олії;
  • щіпка мускатного горіха;
  • 2 зубчики часнику (вибирайте побільше);
  • сіль (за смаком);
  • 1 кг картоплі;
  • 400 мл нежирних вершків (10%);
  • мелений чорний перець.

Приготування страви з картоплі в домашніх умовах

Спочатку потрібно вимити і почистити картоплю. Після цього необхідно нарізати тонкими скибочками (близько 3 мм). Потім потрібно змастити форму для випічки маслом і покласти дрібно нарізаний часник на дно. Далі картоплю необхідно змішати в мисці з вершками, сіллю, перцем і мускатним горіхом.

Після потрібно шматочки перекласти у форму. Потім варто розподілити залишилися шматочки масла зверху картоплі. Потім потрібно накрити форму фольгою і поставити в розігріту духовку на 30-40 хвилин. Випікати слід при 180 градусах. Після чого можна подавати страву на стіл і кликати рідних.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code