Булочки з м’ясом, печерицями та прянощами
- Автор рецепта: Дарина Полукарова
- Після приготування ви отримаєте 4 порції
- Загальний час приготування рецепту: 45 хвилин
Інгредієнти
- Ріпчаста цибуля 1 штука
- Соняшникова олія 2 ст. ложки
- Печериці 150 г
- Яловичий фарш 500 г
- Сушені прованські трави 1 ч. ложка
- Сушений естрагон 1 ч. ложка
- Часник сушений 1 ч. ложка
- Сіль за смаком
- Зелена цибуля за смаком
- Тісто для піци 500 г
- Твердий сир 200 г
- Борошно 10 г
- Оливкова олія 2 ст. ложки
- Крем-сир 80 г
- Молоко 2-3 ст. ложки
Спосіб приготування
-
Обсмажте дрібно нарізану ріпчасту цибулю на соняшниковій олії.
-
Як тільки овоч стане прозорим, додайте подрібнені печериці і готуйте, поки зайва волога повністю не випарується.
-
Додайте фарш, сушені трави, часник і сіль. Готуйте, помішуючи, 3-4 хвилини.
-
Закиньте нарізаний зелений лук і дайте начинці охолонути.
-
Розкачайте готове тісто для піци в прямокутник розміром приблизно 35 × 20 сантиметрів. Розподілите половину натертого сиру, відступивши по парі сантиметрів з кожного краю.
-
Зверху викладіть м’ясну начинку і знову присипте все сиром.
-
Скрутіть тісто в рулет, зайве з обох кінців обріжте. Розділіть рулет на вісім рівних шматочків.
-
Викладіть булочки в промаслений і присипану борошном форму для випікання зрізом вгору. Поверхня змастіть оливковою олією.
-
Надішліть булочки в розігріту до 220 градусів духовку на 20-25 хвилин.
-
Готові вироби залиште охолоджуватися. Для соусу збийте крем-сир з 2-3 столовими ложками молока.
-
Полийте булочки соусом, прикрасьте зеленню і подавайте.
Десерти та випічка Європейська кухня