Бутербродне масло з помідорів з цибулею і майораном

Бутербродне масло з помідорів з цибулею і майораном

Вершково-томатну намазки на хліб можна зарахувати до оригінальними рецептами заготовок на зиму. Овочеве масло вийде зробити практично на будь-якій основі.

buterbrodne maslo z pom dor v z cibuleyu mayoranom 1 - Бутербродне масло з помідорів з цибулею і майораном

  • Автор рецепта: Дарина Полукарова
  • Після приготування ви отримаєте 5 порції
  • Загальний час приготування рецепту: 20 хвилин

Інгредієнти

  • Оливкова олія 1 ½ ч. ложки
  • Солодка цибулина невеликого розміру 1 штука
  • Сушений майоран 1 ½ ч. ложки
  • Помідори 170 г
  • Сіль за смаком
  • Цукор за смаком
  • Вершкове масло-180 г

Спосіб приготування

  • Розігрійте трохи оливкової олії на сковороді і обсмажте дрібно нарізану цибулю. Коли останній приблизно через дві хвилини стане прозорим, додайте до нього сушений майоран і дочекайтеся, коли той дасть аромат.

  • Покладіть до цибулі нарізані невеликими кубиками помідори і тримайте овочеву основу на середньому вогні близько 10 хвилин, періодично помішуючи.

    Маса не повинна бути водянистою, її консистенція більше нагадує дуже густий томатний соус.

    buterbrodne maslo z pom dor v z cibuleyu mayoranom 2 - Бутербродне масло з помідорів з цибулею і майораном

  • Приправте овочі за смаком, злегка остудіть і пюрируйте з допомогою блендера. До томатного пюре покладіть кубики м’якого вершкового масла і знову збийте суміш до однорідності.

    buterbrodne maslo z pom dor v z cibuleyu mayoranom 3 - Бутербродне масло з помідорів з цибулею і майораном

  • Пробуйте овочеве масло відразу або зберігайте, обернувши плівкою або фольгою, в морозильній камері не більше трьох місяців.

Закуски Італійська кухня

5.0 12

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code