Чорна квасоля, манго і подорожник: рецепт незвичайних і дуже смачних тако

Якщо вам набридли звичайні тако і бургери з м’ясом і сиром, то даний варіант рецепту вам безсумнівно не залишить байдужим. Як щодо приготувати легкі вегетаріанські тако з манго, подорожником і квасолею? Вони можуть послужити відмінною смачною закускою для гостей і близьких. Час приготування у вас займе всього 10 хвилин.

Рецепт вегетаріанського тако без м’яса

Для приготування нам знадобляться:

  • 1 банка чорної квасолі;
  • 1 стиглий подорожник;
  • щіпка кмину;
  • 2 зубчики часнику;
  • 1 яйце;
  • 1 ст. ложка борошна;
  • щіпка паприки;
  • 4 листочки кінзи;
  • лаймовий сік;
  • 1 манго;
  • ⅓ Цибулі;
  • 4 коржі для тако.

Змішайте квасоля і нарізаний на дрібні частини подорожник в глибокій мисці.

Додайте часник, кмин, паприку, борошно і два нарізані листочки кінзи. Влийте яйце і перемішайте. Не забудьте посолити за смаком.

Нагрійте сковороду на середньому вогні. Для смаження використовуйте оливкову олію. Котлетки також можна готувати на грилі жаростійкої сковороді.

Використовуючи мірну чашку або ополоник, зачерпніть суміш і покладіть на сковороду. Скористайтеся протилежною стороною ополоника, щоб злегка притиснути котлетку. Обсмажуйте 5 хвилин з кожного боку.

Для соусу змішайте нарізані цибулю, манго, кінзу разом з соком лайма.

Викладіть котлетки і овочі на коржі для тако. Блюдо готове для подачі.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code