Якщо вам набридли звичайні тако і бургери з м’ясом і сиром, то даний варіант рецепту вам безсумнівно не залишить байдужим. Як щодо приготувати легкі вегетаріанські тако з манго, подорожником і квасолею? Вони можуть послужити відмінною смачною закускою для гостей і близьких. Час приготування у вас займе всього 10 хвилин.
Рецепт вегетаріанського тако без м’яса
Для приготування нам знадобляться:
- 1 банка чорної квасолі;
- 1 стиглий подорожник;
- щіпка кмину;
- 2 зубчики часнику;
- 1 яйце;
- 1 ст. ложка борошна;
- щіпка паприки;
- 4 листочки кінзи;
- лаймовий сік;
- 1 манго;
- ⅓ Цибулі;
- 4 коржі для тако.
Змішайте квасоля і нарізаний на дрібні частини подорожник в глибокій мисці.
Додайте часник, кмин, паприку, борошно і два нарізані листочки кінзи. Влийте яйце і перемішайте. Не забудьте посолити за смаком.
Нагрійте сковороду на середньому вогні. Для смаження використовуйте оливкову олію. Котлетки також можна готувати на грилі жаростійкої сковороді.
Використовуючи мірну чашку або ополоник, зачерпніть суміш і покладіть на сковороду. Скористайтеся протилежною стороною ополоника, щоб злегка притиснути котлетку. Обсмажуйте 5 хвилин з кожного боку.
Для соусу змішайте нарізані цибулю, манго, кінзу разом з соком лайма.
Викладіть котлетки і овочі на коржі для тако. Блюдо готове для подачі.