Діти просять кожен день малинове печиво. Ділюся перевіреним рецептом

Це смачне вівсяне печиво швидко стало гастрономічним фаворитом у моїй родині. Воно м’яке, розсипчасте, наповнене ароматною малиновою начинкою… Замініть звичайні інгредієнти на безглютенові аналоги, а цукор – медом, звичайне масло – кокосовим. Це зробить десерт ще смачніше і корисніше!

Як приготувати? Простий рецепт

Використовувані продукти:

  • 180 г свіжої малини;
  • 150-200 г вівсяних пластівців;
  • 100 г цукру або меду;
  • 2 столові ложки кокосового масла;
  • 120 г цільнозернового борошна;
  • 1 куряче яйце;
  • розпушувач, ванільний екстракт;
  • кориця, щіпка солі.

У середній мисці змішайте овес, універсальну борошно, розпушувач, спеції.

В окремій мисці середнього розміру злегка збийте масло і яйце. Додайте мед, ванільний екстракт; старанно перемішайте.

Додайте сухі інгредієнти, об’єднайте два суміші.

Кавун, цемент, 2 рукавички: робимо красиве кашпо для дачі
Ідеальний стейк на грилі: шеф-кухар розкрив секрети приготування
«Бережіть рідних!»: таксист розповів дівчині історію зі свого життя

У готове тісто додайте соковиту малину. Ягоди можна замінити чорницею, лохиною або смородиною.

Поставте миску з тестом в холодильник на 20-30 хвилин. При тривалому охолодженні щільно закрийте тісто поліетиленовою плівкою, переконавшись, що воно покриває всю його поверхню.

Духовку розігрійте до 160 градусів. Деко застеліть пергаментом.

З тіста сформуйте 15 округлих кульок, викладіть акуратними рядами на лист пергаменту.

Запікайте 13-15 хвилин.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code