Дізналася від подруги рецепт запіканки з картоплі і гречки. Її смак мене підкорив

Що ви готуєте в гречкою? Навряд чи відразу в голову приходять запіканки. Насправді, поки не спробуєш, складно уявити смак цієї страви. Але воно дійсно виходить дуже ніжним і оригінальним, а головне, поживним.

Приготування за рецептом

Для того щоб приготувати нашу страву, потрібно взяти наступні інгредієнти:

  • 60 грамів крупи;
  • триста грам густих вершків або сметани;
  • 70 грам сиру;
  • десять грам вершкового масла;
  • три яйця;
  • кілограм картоплі;
  • спеції на свій смак.

Для початку потрібно відварити картоплю, попередньо очистивши його. Коли шматочки будуть готові, частину води зливають, залишаючи її зовсім трохи, щоб шматочки були покриті рідиною.

Промиту і сиру крупу додають в ємність з картоплею. За допомогою маточки добре мнуть картоплю. Від гарячої води і картоплі крупа розпариться. Залишають так до повного охолодження.

“Я тебе врятую!”. Спроба допомогти білку закінчилася для дівчини несподівано: відео
Король Нідерландів завжди сам сидить за штурвалом під час подорожей
Хлопець все життя боявся вулиці, але одного разу сусіди йому постукали в двері

Сир потрібно натерти і додати до крупі. Яйця і вершки збивають, вводять розтоплене масло і спеції. Всі розмішують. Додають всі до картоплі.

Коли маса стане однорідною, викладають все у форму для випічки, розрівнюють за допомогою ложки.

Духовку треба розігріти до 180 градусів. Випікають всі протягом півтора годин. Готову запіканку нарізують на шматочки, подають зі сметаною.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code