Для любителів погарячіше – гостра мексиканська піца. Ділюся рецептом приготування

Цей чудовий рецепт мексиканського піци гармонійно поєднує у собі гостроту і прянощі. Блюдо наповнене ароматами і дивовижними поєднаннями текстур, а зробити його дуже просто! Приготування піци – це весела діяльність і відмінний спосіб зацікавити ваших дітей кулінарією, їжею, яку вони їдять, і змусити їх любити готувати.

Ви можете зробити більш легку версію цього рецепту, використовуючи попередньо приготовлену основу для піци. Крім того, ви можете зробити своє власне тісто для піци або купити заготовку в магазині.

Простий рецепт гострого мексиканського частування

Використовувані продукти:

  • 500 г тертого сиру;
  • 450 мл соусу табаско;
  • 400 г свинячого фаршу;
  • 200 мл томатної пасти;
  • 110 г зеленого перцю чилі;
  • 2 зубчики часнику;
  • кайенский перець, чилі;
  • оливкова олія;
  • листкове тісто.

Розігрійте духовку до 200 °С.

У неглибокій сковороді обсмажте фарш з подрібненим часником в оливковій олії. Зайвий жир злийте.

Традиційний ярмарок коней в Эплби, найбільша в Європі, все ж відбулася
Ідеальний стейк на грилі: шеф-кухар розкрив секрети приготування
Рятую свій город від шкідників за допомогою пива: методом навчив сусід

Додайте табаско, томатний соус, порошок чилі, кайенский перець. Перемішайте, тушкуйте на слабкому вогні 3-6 хвилин. Додайте дрібно нарізаний зелений чилі.

Тісто для піци розкачайте, запікайте від 5 до 8 хвилин.

Рівномірно розподіліть начинку в соусі по тесту, додайте тертий сир.

Готуйте 20-25 хвилин, поки сир не розплавиться і не почне пузиритися.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code