Хінкалі з яловичиною та свининою

Хінкалі з яловичиною та свининою

Цим рецептом з ом поділився шеф-кухар грузинського ресторану. Хінкалі виходять ідеальними: у них міцне тісто і ароматний соковита начинка.

h nkal z yalovichinoyu ta svininoyu 1 - Хінкалі з яловичиною та свининою

  • Автор рецепта: Дарина Родіонова
  • Після приготування ви отримаєте 15 порції
  • Загальний час приготування рецепту: 120 хвилин

Інгредієнти

  • Борошно 2 кг
  • Сіль 30 р
  • Вода 600 мл
  • Яловичина 1 кг
  • Свинина 600 г
  • Кінза 60 г
  • Фіолетовий цибуля 300 г
  • Свіжий перець чилі 5 г
  • Подрібнений червоний перець 5 г
  • Сіль 20 г
  • Вода 1 л

Спосіб приготування

  • З’єднайте борошно і сіль. Потім, частинами вливаючи воду, замісити туге тісто.

  • Накрийте і дайте йому відпочити 30 хвилин. Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить приблизно 21⁄₂ кг тіста.

  • Розділіть тісто на кульки вагою приблизно 50 р. Розкачайте їх в дуже тонкі коржі.

    Розкочувати таке туге тісто в домашніх умовах не дуже просто. Тому доведеться запастися терпінням і часом. Є варіант простіше: під час замішування тіста додати побільше води і робити його менш тугим.

    h nkal z yalovichinoyu ta svininoyu 2 - Хінкалі з яловичиною та свининою

  • Щоб коржі не обвітрилися, поки ви ліпите хінкалі, накрийте їх целофаном.

  • М’ясо, кінзу, цибулю і перець дрібно порубаєте ножем і з’єднайте.

  • Додайте подрібнений перець і сіль і перемішайте.

  • Влийте в фарш воду — так начинка буде соковитіше.

  • Викладіть приблизно по 1 столовій ложці начинки на кожну заготовку з тіста.

    h nkal z yalovichinoyu ta svininoyu 3 - Хінкалі з яловичиною та свининою

  • Підніміть вгору тісто і зберіть його гармошкою, накладаючи не надто широкі складочки один на одного.

    h nkal z yalovichinoyu ta svininoyu 4 - Хінкалі з яловичиною та свининою

  • Візьміть хінкалі в руку, обережно відтягніть кінчик і закрутіть його.

    h nkal z yalovichinoyu ta svininoyu 5 - Хінкалі з яловичиною та свининою

  • Потім ножем зріжте кінчик приблизно наполовину, щоб він був рівним.

    h nkal z yalovichinoyu ta svininoyu 6 - Хінкалі з яловичиною та свининою

  • Викладайте хінкалі в киплячу підсолену воду партіями, щоб вони вільно плавали. Варіть приблизно 8 хвилин. Слідкуйте при цьому, щоб вода не кипіла занадто сильно.

    Як і скільки варити хінкалі, щоб вони не розвалилися

Другі страви Грузинська кухня

5.0 14

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code