Кабачки з куркою, грибами і сиром

Кабачки з куркою, грибами і сиром

Фаршировані кабачки виходять дуже ароматними та смачними. В човниках — жульєн з куркою і грибами, тушкований у вершках. А зверху — корочка сиру.

kabachki z kurkoyu gribami sirom 1 - Кабачки з куркою, грибами і сиром

  • Автор рецепта: Дарина Родіонова
  • Після приготування ви отримаєте 4 порції
  • Загальний час приготування рецепту: 45 хвилин

Інгредієнти

  • Кабачки або цукіні 2-3 штуки
  • Сіль за смаком
  • Цибуля 2 штуки
  • Печериці 250 г
  • Куряче філе 200 г
  • Картопляний крохмаль 1 ч. ложка
  • Рослинна олія 1-2 ст. ложки + для змащування
  • Мелений мускатний горіх 1⁄₃ ч. ложки
  • Мелений чорний перець за смаком
  • Вершки жирністю 10% 200 мл
  • Твердий сир 150 г

Спосіб приготування

  • Розріжте кабачки уздовж навпіл. Ложкою видаліть м’якоть так, щоб вийшли човники.

  • Посипте їх сіллю і залиште на 10-15 хвилин.

  • Тим часом цибулю розрізати навпіл. Кожну половинку теж розріжте на дві частини і порубаєте.

  • Дрібно наріжте гриби і курку. М’ясо змішайте з крохмалем.

  • Промокніть кабачки серветкою. Покладіть зрізами вгору у форму, змащену маслом. Поставте в розігріту до 200 °C духовку на 15-20 хвилин.

  • Поки човники в духовці, обсмажте цибулю в розігрітій олії до м’якості та легкого золотистого відтінку.

  • Додайте гриби і готуйте, помішуючи, поки з них не випарується рідина.

  • Викладіть до грибами і луку курку, додайте вогонь. Обсмажуйте, поки м’ясо не перестане бути рожевим.

  • Приправте сіллю, перцем і мускатним горіхом.

  • Влийте вершки і доведіть до кипіння. Тушкуйте кілька хвилин, щоб маса загусла.

  • Вийміть кабачки з духовки і наповніть начинкою. Зверху посипте тертим сиром.

  • Поставте в духовку ще хвилин на 10, щоб сир розплавився і підрум’янився.

Другі страви Європейська кухня

5.0 6

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code