Кесаділья з куркою, кукурудзою і томатної сальсою

Кесаділья з куркою, кукурудзою і томатної сальсою

Пара рум’яних коржів з ситної начинкою — прекрасний варіант для перекусу. Кесаділья з куркою, кукурудзою і томатної сальсою зручна для ланч-боксу.

kesad l ya z kurkoyu kukurudzoyu tomatno sal soyu 1 - Кесаділья з куркою, кукурудзою і томатної сальсою

  • Автор рецепта: Дарина Полукарова
  • Після приготування ви отримаєте 2 порції
  • Загальний час приготування рецепту: 50 хвилин

Інгредієнти

  • Борошно 280 г
  • Вода 160 мл
  • Рослинна олія 45 мл
  • Сіль 1 щіпка
  • Куряче філе 100 г
  • Помідори 80 г
  • Фіолетовий цибулю ½ штуки
  • Зелень кінзи ¼ пучка
  • Гострий соус 1 ч. ложка
  • Сіль 1 щіпка
  • Сік лайма 20 мл
  • Твердий сир 115 г
  • Консервована кукурудза 3 ст. ложки
  • Сметана за смаком
  • Соус гуакамоле за смаком

Спосіб приготування

  • Відваріть курку і займіться приготуванням коржів. З’єднайте всі потрібні інгредієнти, замісити тісто, дайте йому полежати хвилин 10, потім розділіть на порції і тонко розкачайте. Кількість порцій залежить від бажаних розмірів коржі.

    Можна купити готові тортильї, але ми рекомендуємо домашній варіант — такі будуть краще утримувати сік свіжих овочів.
  • Отримані заготовки обсмажте на сухій сковороді, поки не зарум’яняться.

    kesad l ya z kurkoyu kukurudzoyu tomatno sal soyu 2 - Кесаділья з куркою, кукурудзою і томатної сальсою

  • В якості однієї зі складових начинки виступає проста томатна сальса. Для її приготування помідори наріжте, змішайте з подрібненою цибулею, листям кінзи, гострим соусом, додайте щіпку солі і полийте все соком лайма.

    kesad l ya z kurkoyu kukurudzoyu tomatno sal soyu 3 - Кесаділья з куркою, кукурудзою і томатної сальсою

  • Частина сиру висипте поверх коржа. Сирний шар стане бар’єром, який не дасть їй розмокнути.

    kesad l ya z kurkoyu kukurudzoyu tomatno sal soyu 4 - Кесаділья з куркою, кукурудзою і томатної сальсою

  • Зверху викладіть томатну сальсу (надлишки виділився соку попередньо злити), посипте все зернами кукурудзи і розподіліть розібрану на волокна відварну курятину. Покрийте все сиром, а потім — другий тортильєю.

    Не варто переборщувати з начинкою, в тому числі і з сиром, інакше коржі не буде цілісною, весь вміст буде випадати при поїданні.

    kesad l ya z kurkoyu kukurudzoyu tomatno sal soyu 5 - Кесаділья з куркою, кукурудзою і томатної сальсою

  • Обсмажте кесаділью на сухому грилі або сковороді до рум’яної скоринки і хрускоту.

    kesad l ya z kurkoyu kukurudzoyu tomatno sal soyu 6 - Кесаділья з куркою, кукурудзою і томатної сальсою

  • Корж розріжте на чотири частини і подавайте зі сметаною або соусом гуакамоле.

    kesad l ya z kurkoyu kukurudzoyu tomatno sal soyu 7 - Кесаділья з куркою, кукурудзою і томатної сальсою

    kesad l ya z kurkoyu kukurudzoyu tomatno sal soyu 8 - Кесаділья з куркою, кукурудзою і томатної сальсою

Фастфуд Мексиканська кухня

5.0 16

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code