Так як трохи менше ніж через два тижні буде святкуватися світле свято Пасхи, цей лайфхак виявився дуже корисним. Принаймні для тих, хто святкує і варто усім традиціям. Перш ніж писати про це, я вирішила протестувати цей спосіб приготування яєць круто і залишилася дуже задоволена результатом!
Все дуже просто — ви акуратно поклали яйця на решітку і запікаєте їх протягом 30 хвилин при температурі 160 градусів за Цельсієм. Після цього кладете їх в крижану воду і охлаждаете.
У такого способу як мінімум дві переваги — можна одночасно запекти велику кількість яєць і не возитися при цьому з ширяючими каструлями. Друга перевага — яйця не тріскаються. Правда, я спробувала запекти всього два яйця, але думаю, якби їх там було 5 чи 10, все пройшло б гладко.
І на смак вони виходять більш ніжними і кремовими. Особливо жовтки!
Це не підходить тільки тим, хто варить яйця разом з цибулевої лушпинням, щоб вони вийшли красивого коричневого кольору. Для всіх інших варіантів цей спосіб приготування цілком підходить.