Кухонні лайфхаки: Як визначити найгарячіше місце в духовці

Кожна господиня знає, що друга важлива річ на кухні після добре заточених ножів — це правильна духовка!

Основна проблема газової духовки — нерівномірна прогреваемость. Тобто в деяких місцях буде не так спекотно, як хотілося б. Через це виникає проблема: нерівномірне пропікання страв або згоріле і сыроватое печиво в одній партії одночасно.

Виявляється, є дуже простий спосіб, який допоможе вам визначити «гарячі точки» у вашій духовці.

Для того, щоб визначити ці місця, вам знадобиться звичайна кокосова стружка, яка продається в будь-якому магазині.

У неї є одна чудова властивість — вона дуже швидко починає набувати коричневий колір. Тобто, вам просто потрібно розсипати кокосову стружку по всьому листу і поставити його під включену духовку. Після того, як стружка почне темніти, вимкніть духовку, подивіться, в яких місцях вона потемніла найсильніше, та запам’ятайте їх.

Тепер ви можете або уникати «гарячих точок», якщо це можливо, або прокручувати формочку під час приготування страви, щоб воно пропеклося рівномірно.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code