Курячий бульйон з «каркаса» смаженого курчати

Курячий бульйон з «каркаса» смаженого курчати

Базовим інгредієнтом для курячого бульйону — самостійного блюда і основи багатьох інших рецептів — можуть послужити залишки вечері.

kuryachiy bul yon z karkasa smazhenogo kurchati 1 - Курячий бульйон з «каркаса» смаженого курчати

  • Автор рецепта: Артем Горбунов
  • Після приготування ви отримаєте 8 порції
  • Загальний час приготування рецепту: 190 хвилин

Інгредієнти

  • «Каркас» із залишками м’яса від смаженого курчати 1 штука
  • Вода 2 л
  • Цибуля 2 штуки
  • Селера 3-4 стебла
  • Морква 1-2 штуки
  • Сіль за смаком
  • Лавровий лист 2 штуки
  • Свіжий чебрець 4-5 гілочок
  • Свіжа петрушка 6-8 стебел
  • Зубчики часнику за смаком
  • Свіжий кріп за смаком
  • Зелена цибуля за смаком
  • Чорний перець горошком за смаком

Спосіб приготування

  • Розріжте курячий «каркас» на кілька невеликих частин, викладіть в каструлю, залийте водою так, щоб вона покривала вміст на 2 ½ див.

  • Доведіть до кипіння, знизьте вогонь і варіть 2-6 годин, регулярно знімаючи піну.

  • Очистіть овочі і, розрізавши їх на великі шматки, опустіть в бульйон. Якщо необхідно, додайте ще води. Додайте спеції. Кип’ятіть бульйон ще 1-2 години.

    Якщо вирішите додати часник, залиште зубчики цілими.
  • Після цього спробуйте на смак, додайте сіль і процідіть, відокремлюючи рідина від кісток і овочів.

  • Подавайте бульйон гарячим з жменею зелені або охолодіть його, розлийте по невеликим банкам і відправте в морозилку.

Бульйони і супи Європейська кухня

4.6 13

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code