Лайфхак: як зберегти авокадо зеленими і свіжими надовго

Більше ніяких коричневих і жухлых авокадо!

Авокадо — річ смачна, але вередлива. Як правило, після покупки потрібно чекати, поки плід дозріє і стане м’яким, але варто відвернутися — і ось він вже зіпсувався і став коричневим. У Facebook-групі, присвяченій готуванні, опублікували геніальний у своїй простоті трюк зберегти авокадо в ідеальному стані на довгі місяці.

За словами авторки сторінки, вона десь чула, що в супермаркетах продають заморожені авокадо, але не змогла знайти їх в магазинах поблизу. Так прийшла ідея зробити те ж саме самостійно — і це спрацювало так добре, що вона вирішила поділитися з читачами. Процес заготівлі простий:

  1. Очистити авокадо від кісточки і шкірки і наріжте на шматочки потрібної товщини і розміру.
  2. Покладіть їх на деко, покрите пергаментним папером і відправте в морозильник на добу.

    layfhak yak zberegti avokado zelenimi sv zhimi nadovgo 1 - Лайфхак: як зберегти авокадо зеленими і свіжими надовго

  3. Після цього дістаньте заморожені шматочки, зберіть їх в один пакет і продовжуйте зберігати в морозильнику.

    layfhak yak zberegti avokado zelenimi sv zhimi nadovgo 2 - Лайфхак: як зберегти авокадо зеленими і свіжими надовго

І це все! Тепер у вас буде запас смачних зелених авокадо круглий рік. Оскільки шматочки заморожувалися окремо, вони не злипнуться, і можна дістати рівно стільки частин, скільки вам потрібно. Найприємніша частина — за смаком така заготовка нічим не відрізняється від свіжого продукту. Це ще і відмінний спосіб заощадити: можна купувати відразу багато авокадо по знижці і є протягом декількох місяців.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code