ділиться простим рецептом десерту, який за смаком нагадає вам сирну запіканку або чізкейк.
Інгредієнти:
- ¼ Склянки протеїнового порошку;
- 1 склянка (240 мл) нежирного йогурту;
- 3 упаковки (550 г) нежирного кисломолочного сиру;
- 5 яєчних білків;
- щіпка ваніліну;
- підсолоджувач за смаком.
Приготування
В залежності від того, наскільки солоним виявиться використовуваний вами сирний сир, кількість підсолоджувача буде змінюватись. Тому краще спочатку збити сам сир і йогурт, додати підсолоджувач за смаком і лише потім вводити в суміш яєчні білки.
Після додавання білків збивайте інгредієнти, поки маса по консистенції не буде нагадувати жирний розтанув пломбір.
Окремо змішайте сухі складові: протеїни і ванілін. Можна використовувати натуральну ваніль, есенцію або інший кондитерський ароматизатор.
Всипати сухі інгредієнти, збивайте суміш, поки не позбудетеся від всіх грудочок.
Ретельно змастіть квадратну форму розміром 20 × 20 см рослинним маслом. Вилийте сирну суміш і залиште запікати при 180 градусах протягом 30-35 хвилин, поки маса не стане щільною і перестане трястися в центрі.
Після охолодження десерт можна ділити на порції і подавати з ягодами, медом, сиропом або сухим какао.