Мій новий хлопець — кавоман. Він додає в каву дивні інгредієнти: арахісове масло, яйця і не тільки

Я завжди любила каву, але воліла пити його в класичному варіанті – чорний з цукром. Виявилося, є стільки різних інгредієнтів, які можна додати в цей ароматний напій, щоб отримати ще більше цікавих смаків!

Nutella

Це як домашній мокко, але тільки краще. Замініть нудний шоколадний сироп “Нутеллу” для створення солодкого ласощі. “Нутелла” досі не вважається їжею для сніданку? Столова ложка або близько того дуже навіть корисна для здоров’я і надає кави масу смаку. Це ідеальний сніданок для тих, хто любить солодке, але не може собі дозволити вранці готувати гарячий шоколад. А також в “Нутелли” міститься фундук, так що технічно виходить ще й горіховий мокко.

М’ятний льодяник

Просто покладіть м’ятний льодяник у свою каву, змішайте з молоком і цукром, і смак напою стане м’ятним. На смак це буде так само, як і кава з м’ятним сиропом в “Старбаксе”. Вам не потрібно робити нічого складного, щоб його приготувати, просто опустити льодяник у свій гарячий кави!

Мед

Люди завжди дивляться на мене так, ніби я зійшла з розуму, з-за того що я додаю мед у свою каву, але це робить смак напою унікальним, і під унікальним я маю на увазі райський. Він зрівноважує кислотність кави, і він набагато корисніше, ніж цукор. Це, безумовно, відмінний варіант для кави.

Тельці схожі на Чубакка: які герої “Зоряних воєн” уособлюють кожен знак
Норвезької принцеси погрожували з-за її відносин з афроамериканцем
Дочка Анастасії Заворотнюк розповіла про свою “бузковою залежності”

Стручки кардамону

Ця спеція додасть близькосхідного шику і зробить ваш напій більш екзотичним. Цей напій використовується в аюрведичній медицині, тому володіє цілющими властивостями, а також може допомогти нейтралізувати нервове збудження від кави. Подрібніть стручки або використовуйте вже мелену спецію і просто насипте це в чашку.

А тепер зовсім дивні рецепти, якби не мій хлопець, який знає все про каву, я б ніколи сама не додумалася спробувати такі варіанти приготування кави…

Арахісове масло

Так, звучить дивно, але якщо слідувати такій логіці: арахісове масло чудово підходить до шоколаду, а шоколад відмінно поєднується з кавою, як у мокко, то арахісове масло буде добре поєднуватися з кавою. Для тих, хто боїться такого екстравагантного смаку, можна “згладити” напій, додавши в нього трохи шоколаду.

Сире яйце

Відразу поясню: так роблять жителі скандинавських країн, але не хвилюйтеся, ви не просто розбиваєте яйце і виливаєте його в чашку гарячої кави. Вашому організму таке може не сподобатися. Яєчний білок і шкаралупу можна покласти у кави перед тим, як варити його, або, що ще простіше, просто покладіть шкаралупу у фільтр кавоварки. М’який смак вашому ранкової кави буде забезпечений.

Карамель

Домашня карамель – самий смачний варіант для цього напою, та й навіщо витрачати гроші на дорогий, наповнений хімічними речовинами латте на вулиці? Уникайте сиропів і просто розтопіть карамельні цукерки або карамельну пасту в чашці кави. Незабутнє задоволення гарантовано!

Кокосове молоко

Додайте тропічну родзинку в свою каву. По текстурі кокосове молоко схоже на вершки. Натуральне молоко є набагато кращим варіантом, на відміну від штучного кокосового сиропу, який додають у ваш напій у кав’ярні. Воно набагато корисніше. Але якщо ви віддаєте перевагу використовувати звичайне коров’яче молоко або вершки, для смаку можна додати кокосове масло кави.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code