Всі в моїй родині ласуни, тому, аби не купувати магазинні солодощі, наповнені сумнівними речовинами, я готую печиво сама. Найулюбленішою у моїх дітей вже давно стала духмяна випічка з мигдалем, медом і лимоном. Аромати, які витають у повітрі під час готування, неймовірно збуджують у всіх апетит. У цій статті я розповім вам про те, як можна швидко і легко приготувати це смачне печиво.
Приготування печива
Для створення мого улюбленого печива я зазвичай беру наступний продуктовий набір:
- 170 грам борошна;
- 50 грам меленого імбиру;
- 30 грам цукру;
- 1 щіпка соди;
- 125 грам масла;
- 60 мл меду;
- 5 мл лимонного соку;
- 1 чайн. ложка лимонної цедри.
1. Першим ділом в окрему миску я викладаю борошно, мелений мигдаль, цукор, харчову соду, мед і розм’якшене масло.
2. Далі я зверху натираю потрібну кількість лимонної цедри і вичавлюю сік. Все добре перемішую, щоб тісто вийшло м’яким і еластичним.
3. Їх отриманого тесту я роблю безліч невеликих кульок, які викладаю на деко, застелений пергаментним папером. Злегка раздавливаю кожен кульку, щоб вийшов корж.
4. Печиво я випікаю в духовці при температурі 180 градусів протягом десяти хвилин.
5. Виймаю печиво з духовки і посипаю цукровою пудрою.