Мед, мигдаль і лимон – ідеальне поєднання: готую пряне печиво до чаю, і весь будинок наповнюється ароматами

Всі в моїй родині ласуни, тому, аби не купувати магазинні солодощі, наповнені сумнівними речовинами, я готую печиво сама. Найулюбленішою у моїх дітей вже давно стала духмяна випічка з мигдалем, медом і лимоном. Аромати, які витають у повітрі під час готування, неймовірно збуджують у всіх апетит. У цій статті я розповім вам про те, як можна швидко і легко приготувати це смачне печиво.

Приготування печива

Для створення мого улюбленого печива я зазвичай беру наступний продуктовий набір:

  • 170 грам борошна;
  • 50 грам меленого імбиру;
  • 30 грам цукру;
  • 1 щіпка соди;
  • 125 грам масла;
  • 60 мл меду;
  • 5 мл лимонного соку;
  • 1 чайн. ложка лимонної цедри.

1. Першим ділом в окрему миску я викладаю борошно, мелений мигдаль, цукор, харчову соду, мед і розм’якшене масло.

2. Далі я зверху натираю потрібну кількість лимонної цедри і вичавлюю сік. Все добре перемішую, щоб тісто вийшло м’яким і еластичним.

3. Їх отриманого тесту я роблю безліч невеликих кульок, які викладаю на деко, застелений пергаментним папером. Злегка раздавливаю кожен кульку, щоб вийшов корж.

4. Печиво я випікаю в духовці при температурі 180 градусів протягом десяти хвилин.

5. Виймаю печиво з духовки і посипаю цукровою пудрою.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code