Оригінальний рецепт хрусткого картоплі

Ідеальний спосіб запікання картоплі, який виходить рум’яним і хрустким зовні, при цьому дивно м’яким і повітряним всередині.

Інгредієнти

  • 500 г дрібного картоплі;
  • 2 столові ложки оливкової олії;
  • 2 зубчики часнику;
  • ½ Чайної ложки сушеного чебрецю.

Приготування

Добре вимийте і обсушіть кожну картоплину, після чого відваріть до напівготовності в підсоленій воді. Слідкуйте за процесом приготування, щоб не переварити бульби, але при цьому без праці розчавити їх перед запіканням. Приблизно 15-20 хвилин на вогні повинно вистачити.

Тим часом розігрійте духовку до 220 градусів і з’єднайте масло разом з подрібненими зубчиками часнику. До такої суміші можна додавати будь-які прянощі: прованські трави, паприку, гострий перець, коріандр, вустерський соус або соус «Табаско».

orig nal niy recept hrustkogo kartopl 1 - Оригінальний рецепт хрусткого картоплі

Коли картопля звариться, роздушіть бульби виделкою або пресом для пюре. Слідкуйте за тим, щоб картопля не розпався на шматки і залишився цілим.

orig nal niy recept hrustkogo kartopl 2 - Оригінальний рецепт хрусткого картоплі

Змастіть всі часниковим оливковою олією, посипте перцем, чебрецем і невеликою кількістю солі.

orig nal niy recept hrustkogo kartopl 3 - Оригінальний рецепт хрусткого картоплі

Потім деко відправте в духовку на 18-20 хвилин, поки шматочки не стануть сухими, хрусткими і золотистими зовні.

orig nal niy recept hrustkogo kartopl 4 - Оригінальний рецепт хрусткого картоплі

orig nal niy recept hrustkogo kartopl 5 - Оригінальний рецепт хрусткого картоплі

Подавати картоплю слід відразу ж, прикрасивши сметаною і зеленню.

orig nal niy recept hrustkogo kartopl 6 - Оригінальний рецепт хрусткого картоплі

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code