Подруга навчила мене готувати неймовірно смачне куряче філе: тепер готую тільки по цьому рецепту

Хочете справити хороше враження на своїх гостей? Що ж, у нас є рішення! З допомогою цього простого рецепту ви можете здивувати своїх гостей і себе, приготувавши смачну куряче блюдо, яке гармонійно впишеться у ваше повсякденне меню.

Зазвичай я готую куряче філе з борошном і яйцями, але це виявилося більш творчим способом приготувати класичне ласощі. Цей метод буде зовсім іншим, і ви точно полюбите його. Просто дотримуйтесь інструкцій!

Ніжне м’ясо в домашніх умовах

Використовувані інгредієнти:

  • куряча грудка – 4 шт.;
  • рідкий мед – 40 г;
  • гірчиця – 30 г;
  • часник – 3 зубчики;
  • майонез – 50-60 г;
  • соняшникова олія – 30 мл;
  • улюблені спеції.

Часник подрібніть або пресують, змішайте з рештою продуктами (крім філе) в окремій ємності. Отриманий соус повинен бути однорідної консистенції.

Протріть грудку, щоб вона не була вологою. Покладіть м’ясо в маринад, тримайте його там близько години або більше. Смак страви буде тільки багатшим.

Духовку розігрійте до 180 градусів. Куряче філе викладіть у форму для запікання або просто покладіть на пергамент. Запікайте протягом 35-40 хвилин.

Готове частування подавайте з гарніром з картоплі, розсипчастих круп, макаронних виробів або запечених овочів. Залишки маринаду використовуйте в якості соусу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code