Примітно, що в ході приготування цих страв використовуються самі різні інгредієнти. Найчастіше у складі салату зустрічаються овочі. Проте у вас може вийти дуже смачна страва, якщо ви збагатите його морепродуктів. Це страва, рецепт якого представлений у цій статті, називається «Екстаз» і містить у своєму складі сьомгу і червону ікру. Детальніше про нього далі.
З чого готують?
У складі цього салату є такі продукти:
- Картоплю і моркву (по одній штуці).
- Перепелині яйця. Їх слід взяти чотири штуки.
- Майонез (200 г).
- Червона ікра (п’ять маленьких ложок).
- Слабо солона сьомга (200 г).
- Корнішони в кількості п’яти штук.
Про приготуванні страви
Цей салат роблять так. В першу чергу займаються перепелиними яйцями, картоплиною і морквою.
Ці продукти спочатку відварюють, а потім ретельно очищають і подрібнюють за допомогою терки. Таким же чином обробляють огірки.
Рибу потрібно звільнити від шкіри і кісточок. Після сьомгу визначають на обробну дошку і акуратно нарізати на кубики.
Потім слід приступити до оформлення шарів. Кожен з них гарненько промащують майонезом. Після виконання цих дій заготівлю потрібно потримати не менше дванадцяти годин у холодильнику. Після закінчення цього часу страва змащують майонезом і прикрашають ікрою. Деякі господині для цієї мети ще використовують свіжу зелень.