Приготуйте салат “Екстаз” з червоною ікрою на 23 лютого, і шуба на 8 березня вам забезпечена

Примітно, що в ході приготування цих страв використовуються самі різні інгредієнти. Найчастіше у складі салату зустрічаються овочі. Проте у вас може вийти дуже смачна страва, якщо ви збагатите його морепродуктів. Це страва, рецепт якого представлений у цій статті, називається «Екстаз» і містить у своєму складі сьомгу і червону ікру. Детальніше про нього далі.

З чого готують?

У складі цього салату є такі продукти:

  • Картоплю і моркву (по одній штуці).
  • Перепелині яйця. Їх слід взяти чотири штуки.
  • Майонез (200 г).
  • Червона ікра (п’ять маленьких ложок).
  • Слабо солона сьомга (200 г).
  • Корнішони в кількості п’яти штук.

Про приготуванні страви

Цей салат роблять так. В першу чергу займаються перепелиними яйцями, картоплиною і морквою.

З риби, птиці та картоплі теж може вийти екзотика: як я видаляю свою сім’ю
Анна Хилькевич має намір змінити ім’я своєї молодшої дочки
Готую крем-брюле за особливим рецептом: додаю в десерт мелену каву

Ці продукти спочатку відварюють, а потім ретельно очищають і подрібнюють за допомогою терки. Таким же чином обробляють огірки.

Рибу потрібно звільнити від шкіри і кісточок. Після сьомгу визначають на обробну дошку і акуратно нарізати на кубики.

Потім слід приступити до оформлення шарів. Кожен з них гарненько промащують майонезом. Після виконання цих дій заготівлю потрібно потримати не менше дванадцяти годин у холодильнику. Після закінчення цього часу страва змащують майонезом і прикрашають ікрою. Деякі господині для цієї мети ще використовують свіжу зелень.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code