Раніше куряча грудка в духовці у мене виходила сухою. Бабуся поділилася простим секретом, як зробити її соковитою

Смажену курочку з картоплею або іншим гарніром з задоволенням будуть їсти як дорослі, так і діти. Щоправда, в одних господинь страва виходить соковитим і смачним, а от у інших м’ясо занадто сухе. Сьогодні ми розкриємо всі секрети приготування курячої грудки в духовці. Скориставшись порадами моєї бабусі, ви зможете дуже швидко приготувати чудове блюдо, яке з великим задоволенням будуть їсти ваші близькі.

Розкриваю секрети

Якщо ви хочете приготувати ніжну і соковиту курячу грудку, то її необхідно попередньо замаринувати у спеціях. На три-чотири середні шматочки м’яса знадобиться:

  • паприка – одна чайна ложка;
  • соняшникова олія – дві чайні ложки (краще всього взяти оливкова);
  • часник або часниковий порошок – 0,25 ч. л.;
  • коричневий цукор – одна столова ложка (з гіркою);
  • сіль – 0,5 ч. л.;
  • орегано або чебрець – половина столової ложки;
  • перець чорний – невелика щіпка.

Приступаємо до приготування

Курячу грудку обробити на кілька порціонних шматочків. Для додання найбільшою м’якості відбити молоточком. Взяти невелику чашку або тарілку і змішати в неї спеції разом з сіллю і цукром. Курку змастити маслом, а потім вивалити кожен шматок в приготовленої суміші. Залишити на 15-20 хвилин. За цей час необхідно нагріти духовку. Курячу грудку загортаємо у фольгу. Випікаємо протягом 20-25 хвилин до утворення золотистої скоринки. Подаємо до столу в гарячому вигляді.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code