Шашлик зі свинини на сковороді

Шашлик зі свинини на сковороді

Шашлик зі свинини на сковороді виходить дуже соковитим, ніжним і з часниковим ароматом. Подавати його можна з соусами і овочами.

shashlik z svinini na skovorod 1 - Шашлик зі свинини на сковороді

  • Автор рецепта: Ірина Сахарова
  • Після приготування ви отримаєте 4 порції
  • Загальний час приготування рецепту: 30 хвилин

Інгредієнти

  • Філе свинини-600 г
  • Лимон 1 штука
  • Олія оливкова 31⁄₂ ст. ложки
  • Часник 3-4 зубчики
  • Петрушка 1-2 гілочки
  • 1-2 ч. ложки сіль
  • Чорний мелений перець 1⁄₂–1 ч. ложка
  • Суміш спецій для м’яса 1 ч. ложка
  • Сухий перець чилі 1⁄₂–1 ч. ложка

Спосіб приготування

  • Шпажки замочити у воді на 10-15 хвилин.

  • Зі свинини видалити весь жир і прожилки. Наріжте м’ясо шматочками по 5-7 див.

    ІНФОГРАФІКА: М’ясна лавка — як вибрати м’ясо

  • З лимона вичавити сік. Достатньо трьох столових ложок.

  • Змішайте лимонний сік з трьома ложками олії, подрібненим часником, рубаною петрушкою, сіллю, перцем та іншими спеціями.

  • Перемішайте свинину з маринадом і залиште в холодильнику на 10 хвилин.

  • Готове м’ясо настроміть на шпажки.

  • Залишився маринад за пару хвилин розігрійте в мікрохвильовці, щоб він почав злегка пузиритися.

  • Сковороду змажте маслом і поставте на сильний вогонь. Обсмажуйте свинину до золотисто-коричневої скоринки з кожної сторони.

  • Під час приготування змащуйте м’ясо підігрітим маринадом.

    Простіше всього це зробити за допомогою пензлика.
  • Щоб переконатися, що м’ясо готове, надріжте шматочок ножем. Виділився сік повинен бути прозорим.

  • Перед подачею залиште шашлики на 5 хвилин. Доповніть м’ясо томатним та іншими соусами.

    4 рецепти смачного домашнього кетчупу зі свіжих помідорів

Другі страви Російська кухня

5.0 10

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code