Смачна вечеря на двох: ніжна риба в вершково-шпинатному соусі

Якщо вам подобаються вершкові соуси, ароматний рис, ніжна риба і потужна доза часнику, то це блюдо саме те, що вам потрібно. Я готую це смачне частування, коли хочу порадувати себе і коханого чимось смачненьким. В компанії з пляшкою вина це вишукане ласощі повністю розкриває свій кулінарний потенціал.

Фірмовий рецепт розкішного страви

Вам знадобиться мінімальний набір продуктів, серед яких:

  • 4 скибочки лосося, по 120 г кожен;
  • 80 г вершкового масла;
  • 300 мл густих вершків;
  • 250 г шпинатных листя;
  • 200 мл овочевого бульйону;
  • 80 г сушених томатів;
  • нарізану кубиками цибулю, часник.

Для гарніру:

  • 450 мл курячого бульйону;
  • 250 г рису різотто;
  • 70 мл білого вина;
  • тертий пармезан;
  • цедра лимона, чебрець.

Розділіть лосося на чотири рівні частини, посоліть, поперчіть і обсмажте з обох боків у гарячому маслі.

Розтопіть кубик масла на сковороді, наріжте зубчики часнику і додайте їх до шипящему маслу.

Стейк на грилі: шеф-кухар розкрив секрети приготування ідеального страви
“Франкенштейн”, “Дракула” і “Знедолені”: 10 найбільш часто экранизируемых книг
Петрів піст в 2020 році – з 15 червня до 11 липня: про що повинні пам’ятати віруючі

Залийте бульйоном, додайте томати і вершки. Доведіть соус до кипіння і додайте шпинат.

При бажанні злегка приправити пармезаном. Я додаю тертий сир, так у соусу виходить вкрадливий солоний присмак. Зверху покладіть рибу.

Помістіть в каструлю неочищений рис, залийте гарнір білим вином і бульйоном. Додайте лимон, 100 г пармезану до рису. Нарешті, приправте приготований рис чебрецем.

Рибу я подаю на сковороді, щоб кожен учасник трапези міг вибрати собі шматочок за смаком.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code