Смачне блюдо і красива подача: смажений тофу на листочках пекінської капусти

Це блюдо підійде як в ролі святкової закуски, так і в якості самостійного блюда. Завдяки красивій подачі їм не соромно почастувати гостей.

У цьому рецепті тофу добре приправлений завдяки ароматному базиліку. У поєднанні з пекінською капустою страву на смак виходить пряним, солодким і хрустким. Спробуйте приготувати і побалувати своїх близьких. До того ж на готування у вас піде всього 10 хвилин.

Рецепт смаженого тофу

Необхідні інгредієнти для цієї страви включають в себе:

  • 250 грам сиру тофу;
  • ½ Склянки базиліка;
  • 1 ст. л. рибного соусу;
  • 2 ст. ложки устричного соусу;
  • 2 ч. ложки соєвого соусу;
  • 3 зубчики часнику;
  • 2 червоних чилі;
  • 1 ½ столової ложки кокосового масла;
  • 4 листи пекінської капусти.

Приготуйте всі інгредієнти.

Подрібніть тофу на крихти.

Листя базиліка наріжте тонкими скибочками.

Ідеальний стейк на грилі: шеф-кухар розкрив секрети приготування
Батька не знала, але пам’ять його вшановує. 39-річна дочка Лістьєва схожа на нього
Кавун, цемент, 2 рукавички: робимо красиве кашпо для дачі

Часник і перець чилі подрібніть в блендері або дрібно наріжте ножем.

Нагрійте кокосове масло на сковороді до гарячого стану, потім додайте суміш з часнику і чилі. Постійно помішуйте в процесі смаження до рум’яного кольору.

Перекладіть тофу на сковороду. Ретельно перемішайте і готуйте на середньому вогні приблизно 4 хвилини.

Покладіть рибний, устричний і соєвий соус і добре змішайте. Коли вся волога випарується, додайте листя базиліка.

Отриману масу покладіть на листочки капусти, і можна подавати на стіл.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code