Це блюдо підійде як в ролі святкової закуски, так і в якості самостійного блюда. Завдяки красивій подачі їм не соромно почастувати гостей.
У цьому рецепті тофу добре приправлений завдяки ароматному базиліку. У поєднанні з пекінською капустою страву на смак виходить пряним, солодким і хрустким. Спробуйте приготувати і побалувати своїх близьких. До того ж на готування у вас піде всього 10 хвилин.
Рецепт смаженого тофу
Необхідні інгредієнти для цієї страви включають в себе:
- 250 грам сиру тофу;
- ½ Склянки базиліка;
- 1 ст. л. рибного соусу;
- 2 ст. ложки устричного соусу;
- 2 ч. ложки соєвого соусу;
- 3 зубчики часнику;
- 2 червоних чилі;
- 1 ½ столової ложки кокосового масла;
- 4 листи пекінської капусти.
Приготуйте всі інгредієнти.
Подрібніть тофу на крихти.
Листя базиліка наріжте тонкими скибочками.
Часник і перець чилі подрібніть в блендері або дрібно наріжте ножем.
Нагрійте кокосове масло на сковороді до гарячого стану, потім додайте суміш з часнику і чилі. Постійно помішуйте в процесі смаження до рум’яного кольору.
Перекладіть тофу на сковороду. Ретельно перемішайте і готуйте на середньому вогні приблизно 4 хвилини.
Покладіть рибний, устричний і соєвий соус і добре змішайте. Коли вся волога випарується, додайте листя базиліка.
Отриману масу покладіть на листочки капусти, і можна подавати на стіл.