Спекла смачні булочки з лазаньєю: простий рецепт

Це лазіння? Це хогги? Це часниковий хліб? Настав час відкрити для себе новий рецепт. Це кілька страв одночасно, тому кожен сам вирішить, як його назвати. Та це й неважливо. Головне, щоб вам і вашим близьким воно подобалося. Сьогодні вчимося готувати булочки з начинкою, які можна назвати і міні-піцою. Назва тут не грає абсолютно ніякої ролі, вони просто фантастично смачні.

Необхідні інгредієнти

Всі продукти, які потрібні, абсолютно звичайні. І, тим не менш, на виході виходять зовсім не банальні спагетті з фаршем, а вишукане блюдо, яке можна поставити на стіл гостям.

Для м’ясного соусу:

  • Бекон – 50 р.
  • Одна цибулина порізана.
  • Яловичий фарш – 250 р.
  • Сіль і перець.
  • Подрібнені помідори – 4 шт.
  • Олія для смаження.

Для часникового соусу:

  • Топлене масло – 3 ложки.
  • 1 столова ложка сушеної петрушки.
  • 1 зубчик часнику рубаний.

Секретні інгредієнти:

  • 9 свіжих батоноа чіабатта.
  • Локшина для лазаньї, заздалегідь приготована.
  • Сир твердий – 200 р.
  • Вершковий сир – 200 р.
  • Пармезан – 50 р.

Інструкція з приготування

Основна перевага цього рецепту в тому, що готувати страву – одне задоволення. Мінімальну кількість часу, а результат точно оцінять всі гості.

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів і нагрійте сковороду з оливковою олією на середньому вогні. Приготуйте бекон разом з цибулею і яловичим фаршем і приправити все сіллю і перцем. Як тільки м’ясо підрум’яниться, додати подрібнені помідори і доведіть до кипіння.
  2. Розріжте батон і приберіть частину м’якоті, щоб вийшли “стаканчики”
  3. Приготуйте часникове масло, використовуючи вищевказані інгредієнти, і трохи змастіть всередині кожного.
  4. Візьміть локшину для лазаньї і притисніть кінець одного аркуша до нижньої частини рулетика , щоб він прилип до чесночному маслу. Повторіть з рештою локшиною.
  5. Викладіть в кожен столову ложку м’ясного соусу, складіть і міцно натисніть. Повторіть з іншими шматочками рулету.
  6. Покладіть зверху скибочку сиру, потім ще одну порцію м’ясного соусу і знову складіть локшину. Повторіть з рештою шматочками батона. Вони замінить тісто.
  7. Помістіть рулети в сковороду, додайте ложку вершкового сиру на кожен рулет і щедро посипте зверху тертим сиром. Готувати 25 хвилин.

Висновок

Порційна лазанья чудово підходить в якості закуски для вечірки або звичайного сімейного вечері. Для неї не потрібна вилка і ніж, тільки серветка. Кожна господиня знає, як довго готується лазанья. Сьогодні у вас є варіант полегшити собі завдання. Повірте, ці ароматні рулетики не менш смачні, ніж лазанья від шеф-кухаря.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code