Це лазіння? Це хогги? Це часниковий хліб? Настав час відкрити для себе новий рецепт. Це кілька страв одночасно, тому кожен сам вирішить, як його назвати. Та це й неважливо. Головне, щоб вам і вашим близьким воно подобалося. Сьогодні вчимося готувати булочки з начинкою, які можна назвати і міні-піцою. Назва тут не грає абсолютно ніякої ролі, вони просто фантастично смачні.
Необхідні інгредієнти
Всі продукти, які потрібні, абсолютно звичайні. І, тим не менш, на виході виходять зовсім не банальні спагетті з фаршем, а вишукане блюдо, яке можна поставити на стіл гостям.
Для м’ясного соусу:
- Бекон – 50 р.
- Одна цибулина порізана.
- Яловичий фарш – 250 р.
- Сіль і перець.
- Подрібнені помідори – 4 шт.
- Олія для смаження.
Для часникового соусу:
- Топлене масло – 3 ложки.
- 1 столова ложка сушеної петрушки.
- 1 зубчик часнику рубаний.
Секретні інгредієнти:
- 9 свіжих батоноа чіабатта.
- Локшина для лазаньї, заздалегідь приготована.
- Сир твердий – 200 р.
- Вершковий сир – 200 р.
- Пармезан – 50 р.
Інструкція з приготування
Основна перевага цього рецепту в тому, що готувати страву – одне задоволення. Мінімальну кількість часу, а результат точно оцінять всі гості.
- Розігрійте духовку до 180 градусів і нагрійте сковороду з оливковою олією на середньому вогні. Приготуйте бекон разом з цибулею і яловичим фаршем і приправити все сіллю і перцем. Як тільки м’ясо підрум’яниться, додати подрібнені помідори і доведіть до кипіння.
- Розріжте батон і приберіть частину м’якоті, щоб вийшли “стаканчики”
- Приготуйте часникове масло, використовуючи вищевказані інгредієнти, і трохи змастіть всередині кожного.
- Візьміть локшину для лазаньї і притисніть кінець одного аркуша до нижньої частини рулетика , щоб він прилип до чесночному маслу. Повторіть з рештою локшиною.
- Викладіть в кожен столову ложку м’ясного соусу, складіть і міцно натисніть. Повторіть з іншими шматочками рулету.
- Покладіть зверху скибочку сиру, потім ще одну порцію м’ясного соусу і знову складіть локшину. Повторіть з рештою шматочками батона. Вони замінить тісто.
- Помістіть рулети в сковороду, додайте ложку вершкового сиру на кожен рулет і щедро посипте зверху тертим сиром. Готувати 25 хвилин.
Висновок
Порційна лазанья чудово підходить в якості закуски для вечірки або звичайного сімейного вечері. Для неї не потрібна вилка і ніж, тільки серветка. Кожна господиня знає, як довго готується лазанья. Сьогодні у вас є варіант полегшити собі завдання. Повірте, ці ароматні рулетики не менш смачні, ніж лазанья від шеф-кухаря.