Спробувавши макарони по-королівськи, по-флотськи більше не готуємо. Ділюся рецептом

Якось подруга пригостила стравою, яка називала макаронами по-королівськи. Спочатку було смішно: ось вже правда, макарони – страва королів. Але після дегустації моя думка помінялося. Це було дуже смачно. У той же день приготувала вдома. Сім’я оцінила. Тепер це у нас макарони № 1.

Інгредієнти

Для приготування потрібні:

  • Будь-які макаронні вироби (цим способом можна готувати ріжки, черепашки, макарони тощо) – 300 р.
  • Печериці – 300-400 м (при бажанні можна і більше, ними блюдо не зіпсуєш).
  • Цибуля ріпчаста – 2 середні головки.
  • Сметана – 3-4 столові ложки.
  • Сіль, перець за смаком.
  • Соняшникова олія для обсмажування.
  • Соєвий соус – 2-3 столові ложки (можна без нього).

Готуємо

Відварюємо макарони як зазвичай. Цей етап описувати не буду. Зазначу тільки, що краще брати вироби з твердих сортів пшениці.

Цибулю і гриби нарізаємо.

У сковороді на розігрітій олії обсмажуємо до м’якості цибулю, потім додаємо гриби і доводимо до готовності, постійно помішуючи. Тут орієнтуйтеся на свій смак, але сильно ужаривать не потрібно.

Перчимо, солимо (враховуйте і солоність соєвого соусу, якщо будете його використовувати). Вимикаємо сковороду, відразу ж додаємо сметану і перемішуємо.

Висипаємо вміст сковороди в каструлю з вже звареними і отцеженными макаронами, додаємо соєвий соус (можна і без нього, але оскільки смак яскравіше), добре перемішуємо.

Макарони по-королівськи готові.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code