Стручкова квасоля, запечена в духовці з вершками і сиром

Стручкова квасоля, запечена в духовці з вершками і сиром

Овочі у вершковому соусі з часником під скоринкою з моцарелли і пармезану. Стручкова квасоля, приготовлена в духовці, стане чудовим гарніром.

struchkova kvasolya zapechena v duhovc z vershkami sirom 1 - Стручкова квасоля, запечена в духовці з вершками і сиром

  • Автор рецепта: Дарина Родіонова
  • Після приготування ви отримаєте 5 порції
  • Загальний час приготування рецепту: 40 хвилин

Інгредієнти

  • Часник 2 зубчики
  • Свіжа або заморожена стручкова квасоля 600-800 г
  • Жирні вершки 1⁄₂ склянки
  • Лимонна цедра 2 ч. ложки
  • Сіль за смаком
  • Пластівці чилі за смаком
  • Моцарелла 100-150 г
  • Пармезан 50-70 р

Спосіб приготування

  • Часник наріжте тонкими скибочками.

  • Викладіть квасолю в глибоку посуд для запікання.

  • Залийте вершками, посипте часником, тертою цедрою, сіллю і пластівці чилі і перемішайте все руками.

  • Посипте тертою моцарелою і частиною тертого пармезану. Можна перемішати овочі з сиром або залишити як є.

  • Поставте в розігріту до 200 °C духовку на 25-30 хвилин.

  • Готову страву посипте залишилися пармезаном і — при бажанні — чілі пластівцями.

Другі страви Американська кухня (США)

5.0 4

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code