Стручкова квасоля, запечена в духовці з вершками і сиром
Овочі у вершковому соусі з часником під скоринкою з моцарелли і пармезану. Стручкова квасоля, приготовлена в духовці, стане чудовим гарніром.
- Автор рецепта: Дарина Родіонова
- Після приготування ви отримаєте 5 порції
- Загальний час приготування рецепту: 40 хвилин
Інгредієнти
- Часник 2 зубчики
- Свіжа або заморожена стручкова квасоля 600-800 г
- Жирні вершки 1⁄₂ склянки
- Лимонна цедра 2 ч. ложки
- Сіль за смаком
- Пластівці чилі за смаком
- Моцарелла 100-150 г
- Пармезан 50-70 р
Спосіб приготування
-
Часник наріжте тонкими скибочками.
-
Викладіть квасолю в глибоку посуд для запікання.
-
Залийте вершками, посипте часником, тертою цедрою, сіллю і пластівці чилі і перемішайте все руками.
-
Посипте тертою моцарелою і частиною тертого пармезану. Можна перемішати овочі з сиром або залишити як є.
-
Поставте в розігріту до 200 °C духовку на 25-30 хвилин.
-
Готову страву посипте залишилися пармезаном і — при бажанні — чілі пластівцями.
Другі страви Американська кухня (США)
5.0 4