Судячи по сьогоднішній погоді, весна знову передумала і вирішила взяти відпустку… числа так до 15. Але ми-то знаємо, що вона — досить примхлива панянка, і може надумати повернутися в будь-яку хвилину. І почнуться шашлики-пікніки на природі! Тим більше, що вже зовсім близько Пасха, а за нею і травневі свята.
Тому ми вирішили підготуватися до повноцінного відкриття дачно-шашликового періоду і, по-перше, нагадати вам рецепти маринаду для шашликів. А по-друге, додати ще трохи цікавої інформації про м’ясо і ступеня його готовності.
Blue Rare. М’ясо опалено зовні і повністю червоне всередині.
Rare. М’ясо опалено зовні, всередині переважає червоний колір (75%). М’ясо під скоринкою має світліший відтінок, ніж середина.
Medium Rare. Просмажене зовні з червоним центром (50%).
Medium. Просмажене зовні з рожевим відтінком м’яса в центрі (25%).
Medium Well. М’ясо має легкий відтінок рожевого.
Well Done. Просмажене м’ясо до 100% коричневого.
Моя улюблена ступінь — medium well. М’ясо досить просмажене і при цьому все ще м’яке.
А м’ясо будь приготування любите ви?