Традиційний німецький шніцель зі свинини

Традиційний німецький шніцель зі свинини

М’ясо в хрусткій паніровці виходить незвичайно м’яким і соковитим. Подавати шніцель зі свинини можна з різними соусами і улюбленими гарнірами.

tradic yniy n mec kiy shn cel z svinini 1 - Традиційний німецький шніцель зі свинини

  • Автор рецепта: Ірина Сахарова
  • Після приготування ви отримаєте 4 порції
  • Загальний час приготування рецепту: 20 хвилин

Інгредієнти

  • Свинячі відбивні без кістки 4 штуки
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Яйця 2 штуки
  • Борошно 65 г
  • Панірувальні сухарі 80 г
  • Олія рослинна 50-70 мл

Спосіб приготування

  • Свинину загорніть в плівку і відбийте плоскою стороною кухонного молотка.

    Намагайтеся, щоб товщина м’яса була не більше 6 мм, інакше воно не прожариться.
  • Злегка посоліть і поперчіть кожну відбивну.

  • Яйця збийте виделкою. Борошно, змішану з чайною ложкою солі, і панірувальні сухарі насипте в різні миски.

  • Кожну відбивну спочатку обваляйте в борошні, потім опустіть в яйця. Переконайтеся, що м’ясо покрита з усіх сторін.

  • У сковороду налийте стільки масла, щоб шніцелі могли плавати в ньому, але не були покриті повністю. Поставте на повільний вогонь.

  • Обваляйте свинину в панірувальних сухарях. І відразу приступайте до смаження, інакше скоринка буде вже не такий хрусткою.

    Не треба вдавлювати сухарі, дійте акуратно. Обов’язково струсіть надлишки.
  • Доведіть масло до 165 °с. Якщо температура буде набагато вище, скоринка згорить до того, як приготується м’ясо. А якщо нижче, паніровка буде занадто маслянистою.

    Для перевірки температури використовуйте спеціальний кулінарний термометр. Якщо його немає, киньте в олія шматочок хліба. Якщо він потоне, а потім повільно підніметься в міхурі, значить, температура вірна.
  • Викладіть шніцелі в сковороду і обсмажуйте на середньому вогні по 2-3 хвилини з кожного боку до золотисто-коричневого кольору.

  • Готові шніцелі викладіть на паперові рушники, щоб видалити надлишки масла.

Другі страви Німецька кухня

5.0 14

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code