У моїй родині всі дотримуються Великого посту: я готую бюджетні рибні котлети, від яких у захваті

Це котлети можна і в піст, у певні дні. Насправді рибні котлети незаслужено обходять стороною, але вони дуже смачні. По суті, якщо приготувати їх правильно, то можна отримати дуже соковите і ніжне блюдо. Цей рецепт як раз допомагає зробити такі котлетки.

Приготування смачної страви

Щоб порадувати себе і близьких такими котлетами, потрібно взяти наступні інгредієнти:

  • Кілограм будь-якої риби.
  • Два яйця.
  • Пару головок цибулі.
  • Чотири столові ложки майонезу.
  • Таку ж кількість борошна.

Також я завжди додаю крім солі ще й щіпку гострого перцю, так смачніше.

Є два варіанти. Мені більше подобається робити рубані котлетки. Я просто перетворюю рибу на філе, дрібно кришиться м’якоть. Також роблю і з цибулею. У другому випадку можна просто пропустити обидва ці інгредієнта через м’ясорубку або подрібнити за допомогою блендера.

До маси з риби та цибулі додаю майонез, беру пісний, спеціальний. Вводжу борошно і яйця. Все ретельно перемішуємо. Маса виходить в міру густа. Викладаю її ложкою на добре прогріту сковороду з краплею олії. Обсмажую заготовки з двох сторін, щоб утворилася скоринка. Подаю котлетки з будь-яким гарніром.

Також можна додати трохи більше борошна, тоді масу можна буде формувати прямо руками.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code