Літо, екскурсії, пікніки! І ми продовжуємо публікувати цікаві і незвичайні рецепти, які допоможуть зробити цікавим не тільки сам пікнік, але й готування до нього! Поїдання і приготування такого «спірального хот-дога» особливо повинно сподобатися дітям 😉
Нанизуєте сосиску на дерев’яну шпажку і, обережно обертаючи її, починаєте різати ножем під невеликим кутом. Витягуєте шпажку і у вас повинна вийти «спіральна сосиска».
І навіть якщо у вас не вийшло з першого разу, з другого все точно вийде. А ще можна влаштувати змагання у кого вийде сама тонка спіраль.
У дитинстві я їла сосиски, приготовані виключно у вигляді «восьминіжка» — це коли сосиска розрізається на кілька невеликих частин (по 4-5 см). З одного боку кожної частини робляться надрізи хрест-навхрест приблизно до середини. Якщо товщина сосиски дозволяє, краще надрізати так, щоб вийшло 8 «щупалець». У підсумку під час смаження така сосиска ніби розпускається з боку надрізу і виходить щось на кшталт маленького восьминіжка.