Яєчня – це звичне і просте блюдо, яке ми всі так часто їмо на сніданок. Незважаючи на всю корисність і поживність, за довгий час яєчня могла набриднути. Хочете урізноманітнити свій звичайний сніданок? Не потрібно змінювати свої звички – просто додайте в яєчню один інгредієнт. Коштує копійки, але може кардинально змінити смак страви.
Коли смачно і просто
Для того, щоб приготувати одну порцію смачного – звичного і разом з тим незвичайного – сніданку, візьміть наступні інгредієнти у зазначеній кількості:
- великі курячі яйця – дві штуки;
- ріпчаста цибуля – чверть невеликої цибулини;
- діжонська (зернятками) гірчиця – одна чайна ложка;
- олія для смаження.
Також при бажанні ви можете додати улюблені спеції і сіль.
Приготувати таку яєчню не складніше, ніж звичайну – впорається навіть дитина. Яйця вимийте і розбийте в миску. Тим часом поставте сковороду на середній вогонь і налийте в неї трохи масла – нехай розігрівається.
Цибулю наріжте тонкими скибочками. Викладіть обсмажуватися. Яйця злегка збийте вінчиком і додайте гірчицю. Вилийте яєчну суміш в сковороду. Обсмажуйте улюбленим способом: постійно помішуючи для ніжної консистенції, або ж перевернувши і обсмаживши з іншого боку, як млинець, для апетитною скоринки.