Всього один копійчаний інгредієнт кардинально змінює смак яєчні

Яєчня – це звичне і просте блюдо, яке ми всі так часто їмо на сніданок. Незважаючи на всю корисність і поживність, за довгий час яєчня могла набриднути. Хочете урізноманітнити свій звичайний сніданок? Не потрібно змінювати свої звички – просто додайте в яєчню один інгредієнт. Коштує копійки, але може кардинально змінити смак страви.

Коли смачно і просто

Для того, щоб приготувати одну порцію смачного – звичного і разом з тим незвичайного – сніданку, візьміть наступні інгредієнти у зазначеній кількості:

  • великі курячі яйця – дві штуки;
  • ріпчаста цибуля – чверть невеликої цибулини;
  • діжонська (зернятками) гірчиця – одна чайна ложка;
  • олія для смаження.

Також при бажанні ви можете додати улюблені спеції і сіль.

Приготувати таку яєчню не складніше, ніж звичайну – впорається навіть дитина. Яйця вимийте і розбийте в миску. Тим часом поставте сковороду на середній вогонь і налийте в неї трохи масла – нехай розігрівається.

Цибулю наріжте тонкими скибочками. Викладіть обсмажуватися. Яйця злегка збийте вінчиком і додайте гірчицю. Вилийте яєчну суміш в сковороду. Обсмажуйте улюбленим способом: постійно помішуючи для ніжної консистенції, або ж перевернувши і обсмаживши з іншого боку, як млинець, для апетитною скоринки.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code