Я фарширую помідори кіноа і кукурудзою. Ділюся перевіреним рецептом

Великі соковиті помідори, фаршировані салатом з кіноа з огірками, кукурудзою, червоним цибулею, часником і свіжою зеленню, – це річна мрія! Насолоджуйтеся ними як самостійною закускою або як гарніром до м’яса і риби. Аромати цього частування настільки різноманітні, що прекрасно доповнюють будь-яку страву. Я завжди вважала, що здорова їжа смачна!

Рецепт фаршированих помідорів

Використовувані продукти:

  • 8 помідорів;
  • 425 г нуту;
  • 100 г кіноа або кускусу;
  • 100 г кукурудзяних зерен;
  • 1 маленький огірок;
  • редиска, червоний лук;
  • петрушка, кріп, часник;
  • лимонний сік.

У каструлі з киплячою водою приготуйте кіноа у відповідності з інструкціями на упаковці.

Змішайте готову крупу з нутом. Додайте нарізані кубиками огірок, червоний лук і редис. Додайте соковиту кукурудзу, нарізану кріп і петрушку. Збризніть лимонним соком.

Знаменитості не залишилися осторонь. Канделакі висловилася про ДТП з Єфремовим
Сусідка “напуває” свої помідори бражкою. Я сміялася з неї, а тепер теж так роблю
Я знайшла спосіб, як позбавити помідори від фітофтори. Допомагає часниковий розчин

Відріжте верхівки помідорів гострим ножем, ложкою видалити м’якоть. Приправте “нутрощі” овоча спеціями.

Отримані “формочки” наповніть готовим салатом. При бажанні додатково прикрасьте верхівки частування залишками духмяних приправ.

Проста заправка

У невеликій мисці змішайте оливкова олія, оцет з червоного вина, діжонську гірчицю, сіль, чорний перець і сушений орегано. Отриманим соусом заправте дієтичний салат.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code