З банки рибних консервів і залишків картопляного пюре смажу бюджетні котлети

Після свята в холодильнику залишилося майже півкаструлі картопляного пюре. Воно виглядало вже не апетитно, але викидати було шкода. Тоді я згадала, що вдома є ще баночка рибних консервів, і придумала рецепт смачних бюджетних котлеток.

Що знадобиться

Для приготування котлет вам знадобляться:

  • 500 г пюре з картоплі;
  • банку рибних консервів (сардина, тунець або горбуша);
  • яйце;
  • цибулина;
  • зубок часнику;
  • трохи сушеного кропу (на ваш смак);
  • панірувальні сухарі;
  • сіль і перець на ваш розсуд.

І зовсім небагато часу.

Приготування

Котлетки готуються так:

  1. Змішати картопляне пюре з яйцем і сушеним кропом.
  2. Додати видавлений часник і перекручений через м’ясорубку цибулю.
  3. Розімніть вилкою консервовану рибу і відправте в загальну картопляну масу.
  4. Обваляйте котлети в панірувальних сухарях і обсмажте на соняшниковій олії з двох боків до рум’яної скоринки.

Оскільки в котлетах міститься картоплю, вони не вимагають гарніру. Подавати потрібно зі сметаною або майонезом. В якості додаткового смакового акценту – свіжа зелень.

Інший варіант приготування

Якщо ви хочете акцентувати увагу на рибної складової, приготуйте не котлетки, а зрази. Все те ж саме, тільки рибу потрібно не вмішувати в картоплю, а “заховати” всередину котлетки.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code