З Flickr зникне безліч фотографій. Встигніть зберегти свої

Чистка почнеться в лютому 2019 року.

У квітні компанія SmugMug купила в Yahoo! фотохостинг Flickr. Тепер вона заявила, що в лютому 2019 року почне масово видаляти зображення з безкоштовних акаунтів.

Це пов’язано з новим лімітом на кількість фотографій, які можна завантажити на безкоштовну обліковий запис. Тепер їх може бути не більше однієї тисячі. 8 січня зникне можливість закачувати новий контент на такі акаунти, а 5 лютого SmugMug стане видаляти зайві знімки, почавши з самих старих.

Щоб отримати доступ до необмеженого простору, доведеться придбати підписку Flickr Pro за 6 доларів в місяць або 50 доларів в рік. Вона ж рятує від реклами на сайті, збільшує обмеження на тривалість завантажених відео з 3 до 10 хвилин і дозволяє користуватися знижками на продукти партнерів зразок Adobe. До 30 листопада річну передплату можна придбати зі знижкою 30%.

Як зберегти свої фото

  1. Зайдіть на свою сторінку в Flickr і відкрийте вкладку Camera Roll.
  2. Виберіть зображення, які потрібно завантажити, і натисніть Download внизу екрану.
  3. Сервіс підготує архів з зображеннями і надішле на нього посилання через систему повідомлень сайту. Якщо фотографій багато, то доведеться почекати.

Так можна завантажити до 500 знімків за раз. В іншому разі доведеться завантажувати їх цілими альбомами, попередньо розсортувавши. Один альбом вміщує п’ять тисяч зображень.

Flickr →

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code