Курка з овочами в медовій глазурі

Курка з овочами в медовій глазурі

Приготуйте смачний гарнір з овочів і гостру курку на азіатський манер по цьому рецепту лише в одному посуді. Це неймовірно смачно.

kurka z ovochami v medov y glazur 1 - Курка з овочами в медовій глазурі

  • Автор рецепта: Дарина Полукарова
  • Після приготування ви отримаєте 4 порції
  • Загальний час приготування рецепту: 45 хвилин

Інгредієнти

  • Оливкова олія 35 мл
  • Курячі стегна 4 штуки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець за смаком
  • Ріпчаста цибуля 1 штука
  • Часник 3 зубчики
  • Солодкий перець 1 штука
  • Картопля 3-4 штуки
  • Гострий соус 50 мл
  • Мед 65 мл
  • Зелена цибуля за смаком
  • Кунжут за смаком

Спосіб приготування

  • Розігрійте сковороду або жаровню з товстим дном, влити оливкову олію.

  • З курятини зріжте зайвий жир і плівки, посипте сіллю і перцем, а потім покладіть в розігріте масло шкіркою вниз.

  • Залиште стегна на середньому вогні 5-7 хвилин до утворення золотистої скоринки, після чого перекладіть на окрему тарілку.

    kurka z ovochami v medov y glazur 2 - Курка з овочами в медовій глазурі

  • Злийте приблизно третина жиру зі сковороди і використовуйте залишок для пасерування цибулевих півкілець і подрібненого часнику.

    kurka z ovochami v medov y glazur 3 - Курка з овочами в медовій глазурі

  • Через кілька хвилин додайте нарізаний соломкою солодкий перець разом з шматочками картоплі. Готуйте, періодично перемішуючи овочі, ще 5 хвилин.

    kurka z ovochami v medov y glazur 4 - Курка з овочами в медовій глазурі

  • Викладіть курячі стегна поверх вмісту сковороди. Змішайте соус (ми використовували шрірача) з медом.

    Ви можете вибрати будь-який гострий соус і варіювати гостроту глазурі на власний смак.
  • Розподіліть близько ⅔ глазурі по курячих стегенець і відправте всі запікатися в розігріту до 200 градусів духовку на 20-30 хвилин (час залежить від розміру стегон).

    kurka z ovochami v medov y glazur 5 - Курка з овочами в медовій глазурі

  • Покрийте поверхню готової курятини залишилися соусом і посипте все рубаним зеленим луком і/або кунжутом перед подачею.

    kurka z ovochami v medov y glazur 6 - Курка з овочами в медовій глазурі

Другі страви Європейська кухня

5.0 9

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code