Дізналася від подруги рецепт запіканки з картоплі і гречки. Її смак мене підкорив

Що ви готуєте в гречкою? Навряд чи відразу в голову приходять запіканки. Насправді, поки не спробуєш, складно уявити смак цієї страви. Але воно дійсно виходить дуже ніжним і оригінальним, а головне, поживним.

Приготування за рецептом

Для того щоб приготувати нашу страву, потрібно взяти наступні інгредієнти:

  • 60 грамів крупи;
  • триста грам густих вершків або сметани;
  • 70 грам сиру;
  • десять грам вершкового масла;
  • три яйця;
  • кілограм картоплі;
  • спеції на свій смак.

Для початку потрібно відварити картоплю, попередньо очистивши його. Коли шматочки будуть готові, частину води зливають, залишаючи її зовсім трохи, щоб шматочки були покриті рідиною.

Промиту і сиру крупу додають в ємність з картоплею. За допомогою маточки добре мнуть картоплю. Від гарячої води і картоплі крупа розпариться. Залишають так до повного охолодження.

“Я тебе врятую!”. Спроба допомогти білку закінчилася для дівчини несподівано: відео
Король Нідерландів завжди сам сидить за штурвалом під час подорожей
Хлопець все життя боявся вулиці, але одного разу сусіди йому постукали в двері

Сир потрібно натерти і додати до крупі. Яйця і вершки збивають, вводять розтоплене масло і спеції. Всі розмішують. Додають всі до картоплі.

Коли маса стане однорідною, викладають все у форму для випічки, розрівнюють за допомогою ложки.

Духовку треба розігріти до 180 градусів. Випікають всі протягом півтора годин. Готову запіканку нарізують на шматочки, подають зі сметаною.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code